Logo hartvanwaddinxveen.nl
Ingezonden brief

‘Bemoeienis met uitbreiding Van der Spek’

  •   keer gelezen   Ingezonden

Ik wil graag reageren op de uitbreidingsplannen van Van der Spek en de reactie van Waddinxveen hierop, te lezen in Hart van Holland van 24 februari.

Jammer dat onze wethouder Martijn Kortleven zich gaat bemoeien met de uitbreidingsplannen van Van der Spek Vers in de gemeente Zuidplas.

Dit is een christelijke ondernemer die op zondag dicht blijft, met een hecht team als personeel. Hier doen Waddinxveners en anderen uit de wijde regio met plezier hun inkopen.

Ooit was er een slogan over burgemeester Keizer uit Moerkapelle, die begon: ‘Waddinxveen kan veel vertellen maar niet over Moerkapelle’ en ik zou deze zin af kunnen maken met: ‘Want we blijven toch spontaan achter de uitbreidingsplannen van Van der Spek Vers staan’.

Veel Succes voor Van der Spek Vers, een aanwinst voor de hele regio West-Nederland. Wellicht kan de wethouder aansluiting zoeken bij gemeente Zuidplas om als Waddinxveen te fuseren met Zuidplas - je weet het maar nooit met een nieuw kabinet dat ons bij eventuele nieuwe gemeentelijke herindelingen wellicht in de armen van Gouda wil drijven. Gouda zou dit heel graag willen, gezien de woning- en bedrijfsontwikkeling in de regio.

  • Jaap Hak
Meer berichten