Montmartre maakt ook deel uit van WadCultureel. (foto: archief Hart van Holland)
Montmartre maakt ook deel uit van WadCultureel. (foto: archief Hart van Holland)

Aftrapbijeenkomst WadCultureel

Algemeen 406 keer gelezen

Waddinxveen - Alle plannen en ideeën voor WadCultureel 2024 worden donderdag 25 april bekendgemaakt tijdens een officieel aftrapmoment. 

Voor de twaalfde keer wordt WadCultureel gehouden, dit jaar op 6, 7 en 8 september. In de afgelopen jaren zijn diverse onderdelen toegevoegd en ook dit jaar wil de organisatie er weer een bijzondere editie van maken. Hoe het culturele festival er dit jaar uit komt te zien, wordt op 25 april uit de doeken gedaan in Cultuurhuys De Kroon, onder het genot van een hapje en een drankje. 

De inloop is vanaf 16.30 uur. Om 16.45 uur is er een korte presentatie over de nieuwe elementen, de stand van zaken qua markt en podia en de plannen die nog uitgewerkt moeten worden. Hierna volgt informatie over de invulling van WadSportief en het nieuwe onderdeel WadGezond. Vervolgens is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over ideeën en deelname.

De organisatie zou het fijn vinden als op deze netwerkbijeenkomst nieuwe en mooie plannen voor WadCultureel 2024 ontstaan, met op zaterdag een levendig WadSportief en WadGezond.