Supermarktmanager Marc de Meij kan niet wachten om zijn nieuwe klanten welkom te mogen heten.
Supermarktmanager Marc de Meij kan niet wachten om zijn nieuwe klanten welkom te mogen heten. Robbert Roos
Advertorial

Dirk van den Broek opent nieuwe supermarkt in Winkelcentrum Gouweplein

Algemeen 1.158 keer gelezen

Supermarktketen Dirk is altijd op zoek naar geschikte locaties om een nieuwe winkel te openen. Tot op heden was er in Waddinxveen geen Dirk gevestigd, maar dat gaat snel veranderen. Woensdag 1 mei opent ‘de goedkoopste supermarkt van Nederland’ een nieuwe vestiging in Winkelcentrum Gouweplein. Supermarktmanager Marc de Meij kan niet wachten om zijn nieuwe klanten welkom te mogen heten.

Voor De Meij kent de supermarktbranche geen geheimen. Na eerst voor een ander bedrijf gewerkt te hebben, maakte hij zo’n twintig jaar geleden de overstap naar Dirk. De complexiteit van een winkel in levensmiddelen ziet hij als een uitdaging die hij elke dag vol enthousiasme met twee handen beetpakt. Het beste uit zijn mensen halen geeft hem veel energie. “Dit familiebedrijf stelt de mens altijd voorop”, motiveert hij. “Dat vind ik zelf ook erg belangrijk.”

Met de nieuwe supermarkt van 1500 m2 wil Dirk ook in Waddinxveen inzetten op prijs, assortiment en duurzaamheid. “Je kunt bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen, maar dan wel tegen de laagste prijs van Nederland”, vertelt De Meij vol trots. “Dat wordt keer op keer onderschreven door instanties als de Consumentenbond en tv-programma Kassa die ons uitroepen tot goedkoopste supermarkt voor je basisboodschappen.” De nieuwe winkel beschikt ook over een inpandige SuperDirk3-slijterij met een compleet assortiment sterke dranken.

Het nieuwe marktgebied in Waddinxveen biedt De Meij en zijn team veel mogelijkheden. “Waddinxveen behoort tot de snelstgroeiende gemeenten van ons land. Het mooie van een winkelcentrum zoals het Gouweplein is dat het veel potentie heeft, maar ook beschikt over goede logistieke- en parkeervoorzieningen. We zien hier dan ook veel kansen.”

Daar plukt de consument de vruchten van. “Onze weekfolder staat steevast vol met scherpe aanbiedingen. Je vindt bij Dirk niet alleen bekende A-merken voor de laagste prijs, maar kunt ook kiezen voor ons huismerk 1 de Beste of andere unieke Dirk-merken.” De Meij benadrukt dat je aanbiedingen altijd per stuk kunt kopen. “Zo verspillen onze klanten minder voedsel en bespaar je toch geld.”

Duurzaamheid speelt bij Dirk een belangrijke rol. Zo is de nieuwe winkel geheel gasloos en voorzien van energiezuinige koelingen. De restwarmte van deze koelingen wordt gebruikt om het winkelpand te verwarmen. Om voedselverspilling tegen te gaan werkt Dirk samen met de Voedselbank en Too Good to Go.

Naast voordelige boodschappen biedt Dirk ook entertainment voor iedereen. “In ons eigen klantenmagazine Lekker Doen vind je leuke interviews, recepten, tips en nieuwtjes over Dirk”, licht De Meij toe. “In het blad Ditjes en Datjes geniet je van inspirerende artikelen en praktische tips op het gebied van lifestyle, wonen, uitgaan en reizen. Daarnaast geven we vier keer per jaar het magazine Oranje Boven uit waarin je alles leest over de (internationale) koningshuizen en wat hen bezighoudt.”

Dat de nieuwe supermarkt erg in trek is blijkt wel uit het feit dat veel inwoners van Waddinxveen hier graag willen werken. Het samenstellen van een nieuw team was dan ook zo gebeurd. “Voor specialisten op het gebied van brood & banket en aardappelen, groenten & fruit is er altijd ruimte.” De opening van de nieuwste Dirk is op woensdag 1 mei met aansluitend drie weken lang speciale openingsacties. Zorg dat je er snel bij bent want op=op. (tekst en foto Robbert Roos)

Supermarktmanager Marc de Meij heet zijn nieuwe klanten van harte welkom.