Afbeelding
Foto: Sid74/Pixabay

Repair Café heeft al nieuw onderkomen

Algemeen 685 keer gelezen

Waddinxveen - Het Repair Café heeft wel een nieuw onderkomen gevonden. Ook deze organisatie was tot voor kort gevestigd in het pand waar Het Bruisnest was te vinden, aan Kerkweg-Oost (naast het gemeentehuis). Deze maandag viel het doek voor die organisatie. Het Repair Café gaat voorlopig verder in de voormalige Kohnstamm Mavo aan de Mauritslaan, waar ook Gered Gereedschap en VluchtelingenWerk is ondergebracht.

Dat bevestigt Arnoud van der Palen van het Repair Café Waddinxveen. "Het is niet ideaal, maar het voldoet als voorlopig onderkomen. We zijn gaan informeren op advies van de gemeente. Dat we weg moesten uit het pand aan Kerkweg-Oost zagen we natuurlijk al aankomen."

"Mogelijk is het voormalige C1000-pand nog iets voor de toekomst", meent Van der Palen. "Dat moet nog verbouwd worden en is van Gemiva, maar het zit wel op een mooie, centrale plek."

De eerstvolgende bijeenkomst van het Repair Café is, zoals altijd, de tweede zaterdag van de maand en dus op 8 februari, van 9.00 tot 13.00 uur in het gebouw aan de Mauritslaan 55.