Logo hartvanwaddinxveen.nl
Het Arcadië Trio.
Het Arcadië Trio. (Foto: pr)

Uitblinkers in klassieke en eigentijdse muziek geven concert in Waddinxveen

  •   46 keer gelezen

Waddinxveen - In de remonstrantse kerk aan Zuidkade 59 treedt zondag 19 januari het Arcadië Trio op, bestaande uit uit klarinettist Steven Geraads, cellist Timothée Busch en pianiste Henriëtte Wirth.

De musici leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Utrechtse Conservatorium. Hun repertoire omvat werken van bekende componisten als Brahms, Beethoven en Bruch, maar ook van minder bekende grootheden als Rota, Tajcevic en Zemlinsky. Het trio geeft concerten door heel Nederland en in België.

In 2011 maakten zij hun debuut in de kleine zaal van Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht. In 2015 leidde een tournee hen naar Spanje alwaar zij concerten gaven in Madrid en Léon. Het Arcadië Trio heeft live opgetreden op zowel Radio 4 als op Radio 1.

Het concert op zondag 19 januari begint om 15.00 uur. Reserveren via reserveringen@muziekinwaddinxveen.nl. Telefonisch reserveren kan ook via 06-53281016 of 06-53672787. Een kaartje kost 13 euro inclusief koffie of thee. Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas betalen 10,50 euro. Jongeren tot 21 jaar 8 euro. Alle betalingen moeten contant aan de zaal worden gedaan.

Meer berichten