Logo hartvanwaddinxveen.nl

Be Fair vreest lange afwezigheid Stefan Rijsdam

  •   81 keer gelezen   Sport

VOETBAL
Waddinxveen – Be Fair houdt er rekening mee dat het komende weken niet kan beschikken over Stefan Rijsdam. De aanvaller kwam in de uitwedstrijd tegen BSC'68 (1-3) in botsing met een verdediger en liep een zware hersenschudding en een gebroken neus op.

"Het zag er niet goed uit", zei trainer Bert de Best. "Twee hoofden kwamen tegen elkaar."
Door de overwinning in Benthuizen zette Be Fair een belangrijke stap richting de tweede plaats in het eindklassement in 3A. Met nog zes wedstrijden te spelen hebben de Waddinxveners een voorsprong van vier punten op Sporting Leiden. "De komende twee weken worden bepalend voor het slot van de competitie", reageerde De Best. "Zaterdag krijgen we Blauw Zwart, de week erop spelen we bij Sporting Leiden."

Van Nispen is te ver weg om nog in te halen. "Van Nispen is van de buitencategorie, maar wij zijn op weg om the best van de rest te worden. We draaien een zeer stabiel seizoen. Dat stemt mij erg tevreden."
Vorig seizoen zakte Be Fair na de winterstop als een kaartenhuis in elkaar. Er werd toen acht keer op rij verloren. "Ik heb gezien hoe kwetsbaar de ploeg toen was. Daar hebben we met zijn allen veel tijd aan besteed. We hebben pech dat Van Nispen in onze afdeling zit anders hadden we een grote kans gehad om kampioen te worden."

Meer berichten