Logo hartvanwaddinxveen.nl

Kinderen herdenken ook

  •   keer gelezen

Regio - De oorlog in Oekraïne laat zien dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Vandaag, woensdag 4 mei, staat de Nationale Kinderherdenking (NKH) hierbij stil. De herdenking voor, door en met kinderen vindt voor de zevende keer plaats bij Madurodam met 5000 aanwezigen en wordt live uitgezonden op www.nationalekinderherdenking.nl en Omroep West. De herdenking start om 19.15 uur.

Bevrijdingsfestival
Op 5 mei wordt op het Malieveld in Den Haag de vrijheid gevierd tijdens het Bevrijdingsfestival Den Haag. Naast veel muziek zijn er ook lezingen, debatten en stand-up comedy acts. In de uitzendingen van Radio West op donderdag 5 mei hoor je live updates vanaf het Bevrijdingsfestival Den Haag. Ook online via de gratis Omroep West app, de website Omroepwest.nl en social media kanalen van Omroep West wordt je op de hoogte gehouden. 

Omroep West
De uitzendingen zijn op 4 en 5 mei te volgen online via de gratis Omroep West app en de website Omroepwest.nl en via Radio West en TV West. De publieke zender Radio West is via de ether in de uitzendregio te ontvangen via 89.3 FM. Daarnaast is de zender te beluisteren via DAB+, via de kabel en online via een livestream en on-demand.

Meer berichten