Ellen de Roos sprak ook namens Kunstkade, het Sportplatform, WadWijzer en Zorgpartners over WadGezond.
Ellen de Roos sprak ook namens Kunstkade, het Sportplatform, WadWijzer en Zorgpartners over WadGezond.

Gezondheid verbonden aan WadCultureel

Algemeen 430 keer gelezen

Waddinxveen - De twaalfde editie van WadCultureel wordt in september gehouden. Elk jaar wordt wel een nieuw onderdeel aan het festival toegevoegd. Dit jaar is dat WadGezond. Ellen de Roos, coördinator van sport en preventie voor de gemeente Waddinxveen legde in een presentatie op 25 april in Cultuurhuys De Kroon uit wat ze voor zich ziet. “Bijvoorbeeld een klein sportparcours, demonstraties van sporten, een belevenisroute voor fietsmaatjes en leuke aanbiedingen van sportclubs om kennis te komen maken.”
De Roos nodigde de aanwezigen uit om ook met ideeën te komen. “Want dat we met z’n allen meer moeten bewegen en gezonder leven, staat buiten kijf”, benadrukte ze.
Het programma van WadCultureel is te volgen op www.wadcultureel.nl. Voor het festival op 6, 7 en 8 september zei voorzitter Hugo van Berkesteijn op zoek te zijn naar iemand die de voorbereiding en uitvoering van de kunst- en cultuurmarkt op zich wil nemen. Hij riep ook horeca-ondernemers op zich meer te laten zien op WadCultureel.