Logo hartvanwaddinxveen.nl
De Beijerincklaan is in de week van 11 tot en met 15 oktober afgesloten in verband met werkzaamheden.
De Beijerincklaan is in de week van 11 tot en met 15 oktober afgesloten in verband met werkzaamheden. (Foto: provincie Zuid-Holland)

Beijerincklaan komende week twee avonden en nachten dicht

  •   keer gelezen

Waddinxveen - De Beijerincklaan is in de week van maandag 11 tot en met 15 oktober gedurende twee avonden en nachten tussen 20.00 uur en 6.00 uur afgesloten voor verkeer tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg. 

Tijdens de afsluiting wordt rondom de kruising met de Vredenburghlaan voor een deel belijning op de weg verwijderd en nieuwe aangebracht worden. Het (kruisend) verkeer wordt met behulp van bebording en verkeersregelaars omgeleid, onder andere via de IJsermanweg en de Tweede Bloksweg.

In beginsel starten de werkzaamheden op maandag 11 oktober, maar deze kunnen worden verschoven naar een later tijdstip in de week in het geval van slechte weersomstandigheden. 

Randweg
Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren randweg Waddinxveen, die bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan. De weg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ worden dan beter bereikbaar.

Meer berichten