Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Tijdens Proef2021 staan foodtrucks waar snacks tegen een klein prijsje worden verkocht of gratis worden uitgedeeld.</p>

Tijdens Proef2021 staan foodtrucks waar snacks tegen een klein prijsje worden verkocht of gratis worden uitgedeeld.

(Foto: Jenny Johansson/Pixabay)

Proeven van snacks en spellen in Warnaarplantsoen

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Het Warnaarplantsoen is op zaterdag 9 oktober van 11.00 tot 16.00 uur de plek voor het evenement Proef2021. De naam zegt het al; het is een event waar geproefd kan worden van snacks, spellen en livemuziek.

Het wordt georganiseerd op initiatief van de kerken voor alle dorpelingen. Er staan foodtrucks en eettenten waar snacks tegen een klein prijsje worden verkocht of gratis worden uitgedeeld. Ook de koffie, thee en frisdranken zijn gratis of, voor wie dat wil, voor wat kleingeld verkrijgbaar. 

Op het programma staan veel activiteiten voor jong en oud. Zo kan tussen 11.00 en 16.00 uur door de jongsten worden geknutseld en ze kunnen worden geschminkt. Voor kinderen vanaf groep 1 van de basisschool is er om 11.00 uur en om 13.30 uur poppentheater. Tieners kunnen vanaf 11.00 uur een sportclinic volgen die georganiseerd wordt door Korbis. 

Verder is er een poppendokter annex knuffeldierendokter aanwezig in Dierendal en is er een speurtocht uitgezet. En mogelijk komt ook Nijntje nog langs. 

Diverse Waddinxveense organisaties hebben een stand in het plantsoen waar informatie is te verkrijgen of iets is te doen. De organisatie vraagt het publiek lopend of op de fiets naar het Warnaarplantsoen te komen.

Meer berichten