Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Artist impression van de nieuwe sporthal.</p>

Artist impression van de nieuwe sporthal.

(Foto: archief)

Gemeente vraagt inwoners mee te denken over naam nieuwe sporthal

  •   keer gelezen

Waddinxveen - De gemeente Waddinxveen vraagt inwoners mee te denken over een naam voor de nieuwe sporthal op sportpark De Sniep. Tot en met 17 oktober kan iedereen namen doorgeven via het participatieplatform Waddsup. Deelnemers maken kans op een bon van de plaatselijke winkeliers.

De nieuwe sporthal komt te liggen tussen de kantine van voetbalvereniging ASW en Gouwebad De Sniep. Eind dit jaar starten naar verwachting de voorbereidingen. De nieuwe sporthal wordt duurzaam en circulair gebouwd. Dit houdt in dat materialen worden hergebruikt. Het is de bedoeling dat de nieuwe sporthal eind 2022 klaar is. 

Namen kunnen doorgegeven worden via Waddsup: www.waddinxveen.nl/waddsup. Wie geen internet heeft, kan de naam ook doorgeven in het gemeentehuis op een briefje waar ook de naam en telefoonnummer van de bedenker op staat. 

Het advies is om een naam te bedenken die makkelijk te onthouden is, past bij een sporthal, niet te lang is, makkelijk is uit te spreken en passend is bij circulair bouwen.  

Jury
De jury bestaat uit wethouder Brigitte Leferink (Sport), wethouder Kirsten Schippers (Maatschappelijk vastgoed) en een lid van het platform Sport, Spel en Bewegen.

Nadat de jury besloten heeft welke namen in de top 5 komen, kunnen alle Waddinxveners stemmen op hun favoriet. Dat kan van 28 oktober tot en met 7 november via Waddsup, of via een briefje op het gemeentehuis. 

Op 11 november wordt de winnende naam bekend gemaakt.

Meer berichten