Logo hartvanwaddinxveen.nl
Foto: SP

Wethouder krijgt 'gouden flitspaal' voor gevaarlijke situatie Henegouwerweg

  •   627 keer gelezen

Waddinxveen - De SP Zuidplas afdeling Waddinxveen in oprichting wil de bewoners aan de Henegouwerweg ondersteunen in hun dringende oproep aan de provincie Zuid-Holland. De bewoners vinden dat de aangekondigde maatregelen van de provincie het gevaar op de weg niet wegnemen. De SP heeft wethouder Schippers daarom een gouden flitspaal aangeboden.

Deze gouden flitspaal - gekozen omdat hij zogenaamd 'hoge opbrengsten' genereert - is onderdeel van een actie van de SP. De partij steunt het actiecomité Henegouwerweg/N207, die zich niet serieus voelt genomen door de provincie. De bewoners sturen al jaren aan op een oplossing voor de in hun ogen gevaarlijke situatie op de Henegouwerweg.

Wethouder Schippers reageerde dat ze ongerustheid deelt, maar dat de gemeente Waddinxveen feitelijk geen partij is omdat dit weggedeelte onder de verantwoordelijkheid van de provincie Zuid-Holland valt.

Ook wist de wethouder te melden dat in eerder stadium een brief over de gevaarlijke situatie op de Henegouwerweg is gestuurd aan de gedeputeerde, die is ondersteund door de voltallige gemeenteraad van Waddinxveen.

Meer berichten