Logo hartvanwaddinxveen.nl
Miranda van de Wijngaard (links) overhandigde een cheque aan Marianne Boone van de hospice. (foto: pr)
Miranda van de Wijngaard (links) overhandigde een cheque aan Marianne Boone van de hospice. (foto: pr) (Foto: )

Loper vierdaagse haalt geld op voor hospice Waddinxveen

  •   124 keer gelezen

Waddinxveen - Miranda van de Wijngaard uit Waddinxveen deed in juli mee aan de Nijmeegse Vierdaagse en liet zich sponsoren. Ze heeft een bedrag van duizend euro opgehaald. Op woensdag 21 augustus heeft directeur Marianne Boone van de Hospice de cheque in ontvangst genomen.

Marianne Boone heeft haar waardering uitgesproken en prees de prestatie van Miranda. Het ingezamelde geld komt ten goede aan het hospice in Waddinxveen.

In oktober 2018 verhuisde de vader van Miranda naar het hospice in Waddinxveen. Miranda heeft de tijd in het hospice als heel warm ervaren en daarom wilde ze iets terug doen. Ze vindt het belangrijk dat andere mensen dezelfde liefdevolle ondersteuning ontvangen als haar vader heeft mogen ervaren. Daarom heeft ze het plan opgevat om de Vierdaagse in Nijmegen te lopen en zich te laten sponsoren. Voor meer informatie: www.steunpuntmh.nl

Het hospice aan de Florijnlaan in Waddinxveen bestaat inmiddels twee jaar. Het biedt een thuis voor mensen met een levensverwachting van minder dan drie maanden. Mensen die ondanks de hulp van mantelzorgers niet thuis kunnen of willen blijven.

Meer berichten