Logo hartvanwaddinxveen.nl
De behendigheidsgroep op donderdag. (foto:pr)
De behendigheidsgroep op donderdag. (foto:pr) (Foto: )

Hondensportvereniging sluit seizoen succesvol af

  •   119 keer gelezen

Waddinxveen - De Hondensportvereniging Waddinxveen aan de Middelburgseweg heeft onlangs het seizoen afgesloten. Certificaten zijn uitgedeeld aan alle cursisten van de puppygroepen, de jonge honden groepen en de iets gevorderden van de EG1, ook wel bekend staand als 'elementaire gehoorzaamheid 1'.

Voor de EG2 hebben de volgende cursisten een diploma in ontvangst mogen nemen: Wilma Smits met de kruising Amerikaanse Stafford Diesel, Marion Slagboom met de Flatcoated Retriever Vesper, Amber Stavleu met de Appenzeller Bo.

In de zomer wordt er alleen voor de puppy's les gegeven en een aantal workshop.
In september start het nieuwe seizoen voor alle soorten trainingen op het gebied van gehoorzaamheid, behendigheid (agility) en hoopers (hindernissen).

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij de vereniging op de trainingsdagen. In de zomer is dat de maandagavond. In september vinden op maandag- en donderdagavond gehoorzaamheid- en behendigheidstrainingen plaats. Op dinsdagavond de hoopers en behendigheidstrainingen van het wedstrijdteam. Meer informatie: www.hsvw.nl

Meer berichten