Afbeelding
Foto: Hans Ros

Start Santarun 22 december op Gouweplein

Algemeen 183 keer gelezen

Waddinxveen - Honderden kerstmannen en vrouwen rennen of wandelen op zaterdag 22 december drie kilometer door Waddinxveen. De deelnemers en organisatie steunen drie goede doelen in Waddinxveen.

De zesde editie van de Santarun in Waddinxveen wordt georganiseerd door de Rotaryclub Waddinxveen, de Lions Waddinxveen/Boskoop, Lions Waddinxveen Tsuytende, Ronde Tafel en Innerwheel Waddinxveen.
De 'funrun' start op het Gouweplein, voorafgaand aan de start is er een optreden van feestartiest Irvine. De straten in het centrum van Waddinxveen zullen rood en wit kleuren door de deelnemers en overal rond het parcours zal muziek te horen zijn. De finish is bij het Coenecoop College aan de Dreef, waar de lopers worden onthaald met een medaille en gratis chocolademelk.
Het tijdschema: 12.30 Verkoop laatste pakken bij De Kroon en verzamelen deelnemers op het Gouweplein; 13.00 (muzikale) optredens van o.a. Irvine
13.30 Startschot Santa Run door wethouder; 14.00 Finish deelnemers in het Coenecoop College; 14.15 – 16.15 (muzikale) optredens in de aula van het Coenecoop College met onder andere George Baker.
Voor meer informatie:
www.rotarysantarunwaddinxveen.nl