Logo hartvanwaddinxveen.nl

Veel eremetaal voor TOOS

  •   29 keer gelezen   Sport

TURNEN
Waddinxveen – Het Etec Toos Turn Team heeft op het NK turnen voor heren in Alkmaar vijfmaal eremetaal in de wacht gesleept.

Op zaterdag werden de meerkampfinales geturnd. Jari van der Eijk werd als reserve een dag van tevoren opgeroepen om te komen turnen. Hij kwam uit op een elfde plaats in categorie Senior 4.
Bas van Agten werd in categorie Senior 5 zevende. Ook Jelle Versluis kwam in categorie Jeugd 8 uit op een zevende plaats. Steijn Verhorik turnde zijn meerkamp in categorie Junior I - 7 en werd 9e.
Op zondag werden de toestelfinales afgewerkt. Damian Rook pakte in categorie Pupil 15 een zilveren plak op sprong. Zijn maatje Dirkjan Boevé kreeg ook een zilveren medaille omgehangen voor zijn vloeroefening.
Steijn Verhorik pakte ook een zilveren medaille in categorie Junior I – 7 op de vloer. Jelle Versluis (Jeugd 8) verdiende een bronzen medaille op brug. Damian Plug (ook Jeugd 8) werd vijfde op vloer.
Bas van Agten pakte in categorie Senior 5 een bronzen plak op vloer. Swen van Diggele werd in categorie Senior 6 vijfde op vloer. Daan Koedoot (categorie Senior 4) eindigde als zesde op voltige.

Meer berichten