Logo hartvanwaddinxveen.nl
Kees Vos (links) kreeg bij zijn afscheid een cadeautje.
Kees Vos (links) kreeg bij zijn afscheid een cadeautje.

Kwiek neemt afscheid van penningmeester Kees Vos

  •   50 keer gelezen   Sport

TAFELTENNIS
Waddinxveen - Tafeltennisvereniging Kwiek heeft bij de algemene ledenvergadering afscheid genomen van penningmeester Kees Vos. De Waddinxvener heeft maar liefst 21 jaar in het bestuur van Kwiek gezeten. Hij wordt opgevolgd door Anita Luyckx.

Na tien gespeelde wedstrijdronden is de najaarscompetitie voor alle teams van Kwiek afgelopen. Ondanks dat geen enkel team het kampioenschap heeft behaald kijkt de club met tevredenheid terug op het eerste deel van het seizoen.
Het eerste team heeft, na de promotie vorig seizoen, zich netjes gehandhaafd op de vierde plaats in de eerste klasse. Dat lukte het tweede team niet. Ook dit team was gepromoveerd. Kwiek 2 werd laatste en degradeerde daardoor naar de tweede klasse.
Het derde en vierde team hebben goed gepresteerd en legden beslag op respectievelijk een tweede en vierde plek in hun poule. Voor het vijfde team verliep de slotronde desastreus, waardoor degradatie een feit werd.
In duo-competitie handhaafde het eerste team zich door als vierde te eindigen. Het tweede team werd vijfde. Het derde en vierde duo-team waren goed voor de vierde en derde plaats in de poule en spelen volgend seizoen in dezelfde klasse.

Meer berichten