Logo hartvanwaddinxveen.nl

Politie op zoek naar twee verdachten die 19-jarige vrouw beroofden

  •   keer gelezen   Politie

Waddinxveen - Een 19-jarige vrouw uit Boskoop is vrijdagavond 12 november tegen middernacht bedreigd en beroofd. Dit gebeurde op de Zwarteweg richting Waddinxveen. Het slachtoffer is hierbij lichtgewond geraakt. De politie is op zoek naar twee mogelijke getuigen die op dat moment in de richting van Reeuwijk fietsten.

Het slachtoffer fietste vrijdagavond rond 23.45 uur van haar werk naar huis in de richting van Waddinxveen. Op de Zwarteweg werd zij klemgereden door twee mannen op een scooter. Zij bedreigden haar en beroofden haar van haar spullen. 

Het slachtoffer wist op een onbewaakt moment weg te fietsen en zich te verstoppen, waarna ze de politie belde. De verdachten zijn in de richting van de hefbrug in Waddinxveen gereden. Agenten startten een zoekactie, maar hebben de verdachten niet kunnen opsporen. 

De verdachten zagen er als volgt uit: de bestuurder van de scooter – een Vespa-snorfiets met hoog windscherm – was een man, 19 à 20 jaar oud, met brede schouders, zwart haar met een slag, zwarte snor en zwart sikje met een zwart gewatteerde jas met een capuchon met dunne bontkraag.

De bijrijder is een man, tussen de 18 en 20 jaar oud, lengte 1,75 tot 1,80 meter, smal postuur, zwart krullend haar met een heel klein zwart snorretje, donkerkleurige lange jas met een donkere capuchon, zwarte spijkerbroek met op zijn rechterbovenbeen een uitstekende naad waardoor het leek alsof er twee stoffen over elkaar heen zijn genaaid en zwarte Nike Airforce One schoenen, hoog model.

Getuigen
De politie is in het bijzonder op zoek naar twee mogelijke getuigen. Dit zijn twee jongens die tussen 23.45 uur en 0.00 uur bij de kruising van de Bloemendaalseweg met de Baarsjeskade in de richting van Reeuwijk fietsten. Mogelijk hebben zij de twee mannen op de scooter ook gezien.

Meer berichten