Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>De penningmeester (links) van de handwerkgroep overhandigt de donatie zwart op wit aan Quirien Groenendijk.</p>

De penningmeester (links) van de handwerkgroep overhandigt de donatie zwart op wit aan Quirien Groenendijk.

(Foto: pr)

Donatie plaatselijke handwerkgroep aan hospice

  •   keer gelezen   Human Interest

Waddinxveen - Quirien Groenendijk van de stichting Vrienden van hospice Waddinxveen heeft een donatie van 500 euro ontvangen uit handen van de penningmeester van de handwerkgroep Waddinxveen.

De creatievelingen van de handwerkgroep komen elke woensdag in het Anne Frank Centrum bij elkaar en zijn dan fanatiek in de weer met hun breipennen. De leden van de groep maken truien, borduurwerken, geboortecadeautjes en verkopen deze ook, voor het goede doel. Soms gaat het geld naar de kinderboerderij, dit keer naar de hospice.

Breien voor het goede doel, het houdt de motivatie hoog bij de deelnemers en daarbij is het uiteraard ook de gezelligheid die mensen bij elkaar brengt. Op woensdag 21 oktober werd de cheque overhandigd. Hierna vertelde Groenendijk wat over het werk van de vrienden van hospice Waddinxveen en stelden de breiende dames vragen.

Op bestelling
Wie een trui of iets op bestelling wil laten maken, is welkom op de woensdagochtend. Ook voor het brengen van overtollige materialen kan eenieder terecht op dit dagdeel.

Meer berichten