Kinderen uit groep 6, 7 en 8 die nu auditie doen kunnen volgend schooljaar beginnen als leerling op de Dansvakopleiding.
Kinderen uit groep 6, 7 en 8 die nu auditie doen kunnen volgend schooljaar beginnen als leerling op de Dansvakopleiding. Foto: pr

Voorstellingen en audities voor danstalent

Cultuur 73 keer gelezen

Den Haag/Regio - De komende weken staat het Koninklijk Conservatorium bol van jong danstalent. De leerlingen en studenten trainen dag in dag uit voor de voorstellingen op 20 en 21 maart. Kinderen in de basisschoolleeftijd (groep 4 tot en met 8) die ook graag het danspodium betreden, kunnen zich inschrijven voor een auditie op 14 maart.

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 die nu auditie doen, kunnen komend schooljaar beginnen als leerling op de Dansvakopleiding. Voor kinderen in groep 4 en 5 komt er in mei een extra mogelijkheid. De auditie op 14 maart begint om 10.30 uur, deelname is gratis. 

Muzikaliteit, creativiteit, coördinatie en gevoel voor beweging zijn het meest belangrijk. De jury kijkt naar talent, danservaring is niet nodig.

Aanmelden kan via koncon.nl/dansvakopleiding.

Voorproefje
Tijdens een studioavond en -middag op 20 en 21 maart presenteren de huidige leerlingen van de opleiding zich in het eigen theater van het Koninklijk Conservatorium in de Kees van Baarenzaal.

De bezoekers kunnen genieten van het programma en zien de diversiteit van het programma dat leerlingen doorlopen.

De studioavond en -middag zijn vrijdag 20 maart om 20.00 uur en zaterdag 21 maart om 15.00 uur. Tickets via koncon.nl/agenda.