Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Huttenbouw. (foto: archief Hart van Holland)&nbsp;</p>

Huttenbouw. (foto: archief Hart van Holland) 

Huttenbouw afgeblazen wegens gebrek aan genoeg liefhebbers

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Het bestuur van speeltuin De Overkant aan de Kromme Esse heeft maandagavond 2 mei besloten om het huttendorp dit jaar niet door te laten gaan. Dit door gebrek aan voldoende aanmeldingen.

Uit het bericht van het bestuur is de teleurstelling af te lezen dat er, ondanks verschillende oproepen op sociale media en in Hart van Waddinxveen, het niet is gelukt om voldoende liefhebbers/deelnemers te krijgen. De organisatoren schrijven: “Een huttendorp organiseren kost veel tijd, energie en inzet, de vrijwilligers doen dit met veel passie en plezier, maar helaas is het aantal aanmeldingen dit jaar niet voldoende om daar alle tijd en energie in te steken. Als organisatie vinden we het heel erg jammer, zeker omdat de kinderen en de ouders die zich al hadden opgegeven super enthousiast waren.”

Het bestuur spreekt van een lastig besluit. Het zegt in in september een andere activiteit te willen organiseren.  ”Dan is ook de verbouwing achter de rug en maken we weer een frisse start.”

Na twee jaar geen huttendorp vanwege de coronapandemie, had het bestuur wellicht een hele andere reactie verwacht. In de papieren versie van Hart van Waddinxveen volgende week een uitgebreid artikel. 

Meer berichten