Logo hartvanwaddinxveen.nl
'Liefde, hartzeer, weemoed en plezier', die emoties brengen de dames van Wishful Singing over op hun publiek. (foto: pr)
'Liefde, hartzeer, weemoed en plezier', die emoties brengen de dames van Wishful Singing over op hun publiek. (foto: pr)

Klassieke klanken Wishful Singing roepen emoties op

  •   57 keer gelezen

Waddinxveen - Het damesvocaal Wishful Singing is te gast op het zondagmiddagconcert op 24 november in de remonstrantse kerk aan de Zuidkade.

Wishful Singing bestaat uit vijf klassiek geschoolde zangeressen die met hun stemmen en podiumexpressie in staat worden geacht een scala aan emoties te kunnen oproepen. 'Reis mee langs liefde, hartzeer, weemoed en plezier. Hartveroverend!', zo luidt de promotie voor het concert dat zondag 24 november om 15.00 uur begint. De zaal van de kerk is vanaf 14.30 uur open.
Het damesvocaal was al te horen op de radio en trad ook al eens op bij Podium Witteman op tv. In Waddinxveen brengen zij een gevarieerd programma met onder andere het lied What about Mary? De zangeressen combineren 'op geheel eigen wijze en op hoog niveau a cappella zang'.
Het repertoire bevat werken van renaissance en barok tot volksmuziek, close harmony en hedendaagse muziek.

Kaarten à 13 euro zijn te reserveren via reserveringen@muziekinwaddinxveen.nl , 0653 28 10 16 of 0653 67 27 87.
Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas betalen 10,50 euro, jongeren tot 21 jaar 8 euro.

Meer berichten