Logo hartvanwaddinxveen.nl

Korbis wil top vier halen

  •   66 keer gelezen

ZAALKORFBAL
Waddinxveen – Korbis zet zijn zinnen in de zaal op een plaats bij de top4. "Ik denk dat we daar de kwaliteit voor hebben", zegt trainer/coach Marco van Leeuwen.

Korbis komt in de zaal een klasse lager uit (tweede klasse) dan op het veld, waar het een moeizame eerste competitiehelft achter de rug heeft. In aanloop naar de zaalcompetitie spelen de Waddinxveners één oefenwedstrijd, komende zaterdag tegen Futura. "We hadden nog een tweede wedstrijd in de planning, maar de tegenstander is helaas afgehaakt. Op korte termijn was het niet mogelijk nog een andere tegenstander te vinden, want alle clubs hebben hun oefenschema al rond", aldus Van Leeuwen, die deze week op de training voor het eerst 'vol gas' geeft met zijn team. "We zijn weer compleet. Hopelijk is Nienke Stoltz dan ook weer helemaal hersteld van haar blessure."

Van Leeuwen zal geen wijzigingen aanbrengen in zijn team. "Ik heb geen reden spelers te vervangen. Niemand heeft onder zijn of haar niveau gepresteerd. Veranderingen zijn er bovendien al genoeg geweest deze zomer."

Desondanks zet de oefenmeester hoog in. "De top vier moeten we kunnen halen. We weten meteen waar we staan want de eerste wedstrijd krijgen we Maassluis en de tweede Vitesse. Het zal lekker zijn als we minimaal één wedstrijd winnen."

Meer berichten