Ze mochten geen punten morsen en dat deden ze dan ook niet; na de 3-1 winst op Alphia was het kampioenschap binnen. (foto: pr)

Voetbalmeiden ASW dolbij na winst spannende titelstrijd

Algemeen 844 keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen – Na een ongeslagen competitie zijn de meiden onder 12 van ASW dit seizoen kampioen geworden in de 6e klasse-2. De beslissende wedstrijd tegen Alphia was nog even spannend, de meiden mochten geen punten laten liggen om die dag kampioen te worden.

In de eerste helft kwam Alphia op voorsprong. De ASW-meiden herpakten zich en vlak voor rust scoorde Roos van Geer de gelijkmaker. Na een peptalk in de rust van trainers/leiders Michael Vonk en Arjan Dekker begonnen de dames een stuk sneller en feller aan de tweede helft. Halverwege de tweede helft werd er gewisseld, Danielle Sekewael kwam erin en maakte direct de 1-2. Net voor het einde van de wedstrijd werd de beslissende 1-3 op meedogenloze wijze door Roos Versloot uit een vrije trap gemaakt en was het kampioenschap binnen.

Op de foto staan, boven van links naar rechts Rosalie Korevaart, Maaike Kroon, Roos Versloot , Chamika van Dijk, Roos van Geer, Larissa van Est, Julia van den Bosch. Onder Lexi van der Valk, Danielle Sekewael, Lucy de Jong, Dewi Mastop, Elin de Jeu, Esmee Dekker, Amber Dekker. Trainers en leiders ontbreken op de foto.