Logo hartvanwaddinxveen.nl
Tim zingt ter ere van het 50-jarig bestaan van de Ontmoetingskerk. (foto: pr)
Tim zingt ter ere van het 50-jarig bestaan van de Ontmoetingskerk. (foto: pr)

Ontmoetingskerk bestaat vijftig jaar en viert feest

  •   83 keer gelezen

Waddinxveen - De feestelijkheden rond het 50-jarige bestaan van de Ontmoetingskerk starten op donderdag 16 mei. Cabaretier 'Timzingt' brengt in de kerkzaal een muzikaal cabaretprogramma, aanvang 20.00 uur.

'Timzingt' dompelt zijn publiek onder in een mix van hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret, eerlijke en tedere poëzie. Gewapend met ukelele, piano en gitaar staat hij garant voor een scherp en eigenzinnig (liedjes)cabaret over (bijna) alles wat leven heet.

Eind augustus 1969 werd de Ontmoetingskerk in gebruik genomen. Voor het eerst werd een gezamenlijk kerkgebouw neergezet voor en door een Rooms katholieke parochie – de toenmalige Victorparochie - en de toenmalige Gereformeerde kerk van Waddinxveen.
In vijftig jaar tijd heeft het kerkgebouw zijn unieke karakter als kerkelijk, cultureel en maatschappelijk centrum (met de grootste zaal van Waddinxveen) weten te behouden. Het cabaretprogramma 'Timzingt' op 16 mei is bedoeld voor een ieder met een kerkelijke achtergrond maar ook voor andere belangstellenden. Als tegemoetkoming in de kosten wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd. Kaarten zijn te reserveren via TIMZINGT@pkn-pgwaddinxveen.nl

Meer berichten