Logo hartvanwaddinxveen.nl

Lokale Kunst Kring houdt lente-expositie

  •   65 keer gelezen

Waddinxveen - De Waddinxveense Kunst Kring (WKK) houdt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april de jaarlijkse lente-expositie.

Ruim vijftig leden exposeren met nieuwe beelden, foto's, tekeningen en schilderijen die ze hebben gemaakt en die passen binnen het thema van deze expositie: 'spel'.

Iedereen is welkom op de gratis toegankelijke expositie in de remonstrantse kerk aan Zuidkade 59 in Waddinxveen. Op zaterdag en zondag is de tentoonstelling te bezichtigen tussen 11.00 en 17.00 uur.
De officiële opening van de lente-expositie vindt plaats op vrijdag 12 april om 17.00 uur.

Alle bezoekers kunnen hun naam en adres achterlaten en meedingen naar een prijs, die aan het einde van de expositie op zondag door middel van een loting zal worden toegekend.

Tijdens de openingstijden zijn altijd leden van de Waddinxveense Kunst Kring aanwezig om uitleg te geven over hun kunstwerk en interpretatie van het thema 'spel'. De meeste kunstwerken zijn te koop. Er liggen informatiefolders klaar voor geïnteresseerden en lid of donateur worden van WKK kan ook.

Voor leden van de kunstkring zijn er meerdere expositiemogelijkheden gedurende het jaar, zoals bijvoorbeeld tijdens de Open Atelier Route in oktober van dit jaar.

Meer berichten