In Cultuurhuys De Kroon is weer van alles te doen de komende week. (foto: archief HvH)
In Cultuurhuys De Kroon is weer van alles te doen de komende week. (foto: archief HvH)

Activiteiten in Cultuurhuys De Kroon

Algemeen 260 keer gelezen

Waddinxveen - In Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen wordt donderdagmiddag 4 april de film The Leisure Seeker vertoont. Het verhaal gaat over het oudere echtpaar Ella en John, beiden ernstig ziek, die de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen ontvluchten. De film begint om 14.00 uur en de toegangsprijs is zeven euro.

The Book Club
Op woensdag 10 april wordt de film The Book Club gedraaid. Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. De film begint om 20.15 uur en kost zeven euro.

Optreden BeApple
De mannen van BeApple zouden de betere Beatles-vertolkers van dit moment zijn. Zaterdag 6 april staan zij in De Kroon. Zij spelen nummers van the Beatles 'with a twist'. De bijna toevallige ontmoeting van de bandleden in 2006 blijkt nog steeds een eindeloze bron van inspiratie te zijn. De uiteenlopende individuele muzikale achtergronden van BeApple spelen hierbij ongetwijfeld een belangrijke rol. De show begint om 20.15 uur en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief (pauze)drankje en ticket fee.