Logo hartvanwaddinxveen.nl

Kwiek viert 70-jarig bestaan

  •   27 keer gelezen

TAFELTENNIS
Waddinxveen – Tafeltennisvereniging Kwiek viert morgen haar zeventigste verjaardag met een groot feest voor leden. De Waddinxveense club werd in februari 1949 opgericht.

De teams van Kwiek zijn intussen onderweg in de voorjaarscompetitie. Team 2 wist met 10-0 van Trefpunt te winnen. Dat zijn tien belangrijke punten in aanloop naar het kampioenschap. Het resultaat compenseerde het onverwachte verlies van vorige week tegen concurrent OTTV. Het team staat na vier gespeelde wedstrijden bovenaan.

Kwiek 1 moet knokken voor de punten en staat in de gevarenzone. De hoofdmacht wist wel 6-4 van DOING te winnen.
Team 3 speelde gelijk tegen Xerxes, 5-5. De andere wedstrijden werden twee keer met 6-4 gewonnen en een keer verloren met 4-6. Daardoor wordt na vier speelronden een positie in de middenmoot ingenomen. Kwiek 4 behaalde twee weken geleden een knappe overwinning op Papendrecht, maar moest nu zijn meerdere erkennen in Combat met 3-7. Team 5, dat het uitstekend doet in de competitie, speelde gelijk tegen TOP.

In de duo-competitie presteert het eerste team van Waddinxveners boven verwachting. Alle drie de wedstrijden werden met 4-1 gewonnen. Het tweede duo-team verloor met 3-2 van Shot'65, het derde bleef met lege handen tegen Vriendenschaar: 0-5.

Meer berichten