Logo hartvanwaddinxveen.nl
Yvonne en Hannah van Kwintes hopen op een Appeltje van Oranje.(foto: pr)
Yvonne en Hannah van Kwintes hopen op een Appeltje van Oranje.(foto: pr) (Foto: )

Het Bruisnest maakt kans op Appeltje van Oranje 2019

  •   101 keer gelezen

Gouda/Waddinxveen - Het Bruisnest, gevestigd in Gouda en in Waddinxveen, maakt kans op een Appeltje van Oranje 2019. Het Nederlands publiek kan de winkansen van dit project vergroten door te stemmen op Kwintes (Het Bruisnest).

Er zijn in totaal 40 projecten in de race voor de prestigieuze prijzen, die jaarlijks door het Oranje Fonds worden uitgereikt aan uitzonderlijke sociale projecten. Stemmen kan nog tot en met 16 januari via stem.oranjefonds.nl/Kwintes

Het thema van de Appeltjes van Oranje is dit jaar De kracht van samen; vrijwilligers doen mee(r)!. Dat betekent dat alle kanshebbers op een buitengewone manier vrijwilligers mobiliseren en enthousiast houden om zo anderen te helpen. In totaal zijn slechts drie Appeltjes van Oranje te vergeven. Het aantal stemmen dat de kanshebbers krijgt, bepaalt mede wie er doordringen naar de laatste tien nominatieplaatsen. Hieruit worden door een jury uiteindelijk de drie winnaars gekozen.
In Het Bruisnest komen elke dag mensen die willen ontdekken en leren wat zij nodig hebben op hun weg naar (betaald) werk. Ze bieden allerlei diensten aan, aan de inwoners van Gouda en Waddinxveen. Zo repareren zij bijvoorbeeld computers, verzorgen catering en hebben een klussendienst. De prijzen worden in mei 2019 uitgereikt door Koningin Máxima.

Meer berichten