Bouncers in de aanval tegen Grasshoppers 2.

Meisjes Bouncers nemen revanche op Grasshoppers

Sport 328 keer gelezen

BASKETBAL
Waddinxveen - Slechts één wedstrijd stond afgelopen weekend op het programma bij basketbalvereniging Bouncers en dat was in sporthal de Duikelaar die van de meisjes onder 18 jaar tegen Grasshoppers 2 uit Katwijk, met als inzet de tweede plaats. Het werd een tspannende wedstrijd.

Uit in Katwijk hadden de Bouncers-meisjes nog ruim verloren, maar vrijdag werd het een gelijk opgaande strijd met een wisselend scoreverloop. Met twee benutte vrije worpen openden de bezoekers de score, daarna ging het om en om met een minimale voorsprong na het eerste kwart voor Grasshoppers, 15-16. Het tweede kwart gaf een zelfde beeld te zien met een kleine voorsprong bij rust voor Bouncers, 34-32. Ook het derde kwart verliep spannend met een iets vaker scorend Grasshoppers, 49-56. In het vierde kwart was de spanning te snijden; Bouncers keek lange tijd tegen een achterstand aan, maar kwam met minder dan een minuut op de klok op voorsprong: 62-60. Toch leken de bezoekers alsnog met de winst aan de haal te gaan, of minimaal een verlenging uit het vuur te slepen, maar de vier toegekende vrije worpen werden gemist. Daarmee was de winst met 62-60 voor Bouncers. Topscoorders waren Zowi Hümmels 15 punten en Ilona Beckmann 14 punten.