De buurvrouwen zorgden voor de vrolijke noot tijdens de high tea.
De buurvrouwen zorgden voor de vrolijke noot tijdens de high tea.

High tea met humor

Algemeen 324 keer gelezen

Waddinxveen - Tachtig ouderen, mantelzorgers en andere geïnteresseerden kregen naast thee met lekkers ook sketches van theaterduo Jong Belegen voorgeschoteld vorige week in het Anne Frank Centrum. Rotarayclub Waddinxveen en Palet Welzijn maakten het feestje mogelijk.

"Het is een erg leuke afleiding, dat heb je soms echt even nodig", zegt een van de bezoekers. De mensen genoten zichtbaar van de gezelligheid en de zoete en hartige hapjes. De liedjes en sketches zorgden voor de vrolijke noot. De reacties in de zaal op de vaak heel herkenbare gesprekken van de twee buurvrouwen waren erg enthousiast. Met een Rotterdams accent, veel humor en een vleugje nostalgie maakten de dames van Jong Belegen er een onvergetelijke middag van.

Vanuit Rotaryclub Waddinxveen waren vier heren aanwezig die meehielpen met thee schenken. Hun club doneerde een bedrag aan Palet Welzijn om het evenement te organiseren. Dat bedrag kwam onder andere van de opbrengst van de Santa Run, de kerstmannenloop die inmiddels geworteld is in de Waddinxveense samenleving.

Ouderenadviseur Antoinette in 't Hout organiseerde de high tea en riep die middag ook de hulp in van stagiaires van het Coenecoop College en liet de hapjes verzorgen door het Waddinveense Bruisnest.