Sint komt niet met de boot maar gaat wel videobellen
Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Kinderen uit Waddinxveen gaan sint en piet toch zien dit jaar.</p>

Kinderen uit Waddinxveen gaan sint en piet toch zien dit jaar.

(Foto: winkeleninwaddinxveen.nl)

Sint komt niet met de boot maar gaat wel videobellen

  •   keer gelezen   Human Interest

Waddinxveen - Door corona heeft Sinterklaas besloten om samen met zijn pieten veilig in het kasteel te blijven en te gaan videobellen met de kinderen tot 10 jaar in Waddinxveen. Dus helaas geen aankomst met de boot bij de hefbrug en een rondtoer door Waddinxveen, maar een videobelletje op 14 november tussen 11.00 en 16.00 uur.

Elk gezin in Waddinxveen dat door sint of piet wordt gebeld, maakt kans op een flitsbezoek, ergens tussen 16.30 en 17.30 uur, door de goedheiligman en zijn pieterbazen. 

De stekkerpieten zijn al druk bezig met kabels trekken, de belpieten bereiden zich voor en de poetspieten maken de kamers in het kasteel in orde. Kortom, niemand hoeft zijn huis uit om sint of piet te zien én te spreken. 

Inplannen
Om een plekje in de agenda van de goedheiligman of de pieten te reserveren, plan je vóór 11 november een videogesprek in via deze link. Na reservering ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Niet gezien? Check dan even je spamfilter. 

Om met zoveel mogelijk kinderen uit verschillende Waddinxveense gezinnen te kunnen praten, duren de gesprekjes ongeveer 5 minuten, maximaal 1 videogesprek per gezin/huisadres. 

Ook is er een teken-kleur-versier-wedstrijd. Daarvoor worden huis-aan-huis in Waddinxveen teken-kleur-versierplaten verspreid.

Meer berichten