Jochem Lems op een van de nieuwe loungesets van Intratuin Zevenhuizen
Jochem Lems op een van de nieuwe loungesets van Intratuin Zevenhuizen Robbert Roos
Advertorial

Geniet van elke zomerse dag met tuinmeubelen van Intratuin

Algemeen 441 keer gelezen

De tuin wordt steeds vaker gezien als een verlengstuk van de woonkamer. Een plek met natuurlijk groen, waar we lekker ontspannen genieten van de buitenlucht, of gezellig eten en borrelen met familie en vrienden. Tuinmeubelen van Intratuin zijn comfortabel, gaan lang mee en zijn het pronkstuk van tuin of balkon. Zo geniet je optimaal van elke zomerse dag.

De afdeling tuinmeubelen bij Intratuin is ingericht met aantrekkelijke stijlkamers die de verschillende mogelijkheden laten zien. En dat zijn er meer dan je denkt. “De tijd van de plastic tuintafel met vier inklapbare stoelen ligt ver achter ons”, vertelt Jochem Lems (21,) die parttime werkzaam is op de tuinmeubelafdeling, lachend.
Hij werkt samen met Arie Dekker, de man die echt alles van tuinmeubelen weet. “Het draait tegenwoordig steeds meer om luxe en comfort, met lekkere dikke kussen en een mooi design”, legt hij uit. En er valt heel wat te kiezen. Van een enkele stoel of compacte set voor op het balkon, tot een complete loungehoek, borreltafel of lounge-dining set voor het hele gezin. In hout(look), aluminium of wicker - dat is een kunststofvezel die lijkt op rotan - gecombineerd met glas of kunststof. Strak en modern, of landelijk en rustiek. Van bekende merken zoals Hartman, Tierra Outdoor, 4 Seasons Outdoor (4SO) of het Intratuin huismerk. Zo is er altijd een set te vinden die bij jou past.

“De grootte van je set tuinmeubelen wordt bepaald door het formaat van je tuin, (dak)terras of balkon”, legt Jochem uit. Ook als je maar een klein hoekje hebt, of juist een enorme tuin ben je bij Intratuin aan het juiste adres. “We hebben sets die uit losse onderdelen bestaan. Zo kun je zelf een selectie maken en je set naar eigen smaak en idee samenstellen, inclusief bijpassende (sier)kussens.”

Sommige sets zijn voorzien van een all weather label. “Deze aanduiding gaat vooral over de kussens van je loungeset”, legt Jochem uit. “Het houdt in dat de kussens het water aan de bovenkant afstoten, maar het water in de kussens juist gemakkelijk doorlaten. Omdat de binnenkant ventileert drogen de kussens snel en gaan ze niet schimmelen.” Om je kussens ook op langere termijn mooi te houden adviseert Jochem om ze na gebruik op te bergen in een speciale kussenbox. Al kunnen de tuinsets van Intratuin wel tegen een stootje, als je ze ook op langere termijn mooi wilt houden is altijd enige vorm van onderhoud nodig. “We hebben een ruim assortiment onderhoudsproducten en beschermhoezen om tuinmeubelen in topconditie te houden.”

Zit je lekker buiten maar kun je wel wat schaduw gebruiken, combineer je tuinmeubelen dan met een parasol of schaduwdoek, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met decoratieve tuinverlichting, gaslantaarn, tuin- of tafelhaard, vuurkorf of terrasverwarming geniet je ook ’s avonds en maak je de zithoek helemaal af. Laat de mooie dagen maar komen.

Wil je je alvast oriënteren of ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op: https://www.intratuin.nl/tuinmeubelen of kom langs in het tuincentrum. Jochem en zijn collega’s heten je van harte welkom.

De afdeling tuinmeubelen bij Intratuin is ingericht met verschillende stijlkamers.
De afdeling tuinmeubelen bij Intratuin is ingericht met verschillende stijlkamers met meubelen en parasols.
De afdeling tuinmeubelen bij Intratuin is ingericht met verschillende stijlkamers zoals deze strandopstelling.
De afdeling tuinmeubelen bij Intratuin is ingericht met verschillende stijlkamers met meubelen en accessoires.
Bij Intratuin vindt u ook een ruim assortiment bijpassende kussens.
Bij Intratuin vindt u ook een ruim assortiment bijpassende kussens.
De afdeling tuinmeubelen bij Intratuin is ingericht met verschillende stijlkamers.