Nabil Aoulad Ayad treedt op in De Kroon in Waddinxveen. (foto:pr)
Nabil Aoulad Ayad treedt op in De Kroon in Waddinxveen. (foto:pr)

Cabaret, muziek en film in Cultuurhuys De Kroon

Algemeen 379 keer gelezen

Waddinxveen - Nabil Aoulad Ayad treedt zaterdag 5 oktober op in Cultuurhuys De Kroon met de voorstelling 'Monopoly'. De Brabander leidt het publiek over de straten van Monopoly langs de wijze lessen van zijn moeder via pianospel, stand-up, zang en typetjes. De voorstelling begint om 20.15 uur en de toegangsprijs is 18,50 euro.

Film
Op donderdagmiddag 3 oktober wordt in De Kroon de film Edie getoond. Het is het verhaal van de 83-jarige Edith Moore; een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar man besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. De film begint om 14.00 uur en een toegangskaartje kost 7 euro.

MuziekCafé
Op zondagmiddag 6 oktober is de Amerikaanse singer/songwriter en componist Ben Bedford te gast in De Kroon. Volgens de organisatie van het cultuurhuis heeft de 36-jarige Amerikaan in eigen land en ook in het neo-folkcircuit in Nederland de afgelopen twee decennia een behoorlijke cultstatus opgebouwd. Het MuziekCafé gaat om 15.00 uur open en de toegangsprijs is 15 euro.