Afbeelding

Dik tweeduizend euro opgehaald voor goed doel

Algemeen 288 keer gelezen

Waddinxveen - Tijdens het kerstdiner voor klanten van de voedselbank en vrijwilligers van Care for Family op maandag 17 december, heeft de Fioole Foundation (een non-profitorganisatie die zelf wenskaarten maakt) haar netto jaaropbrengst in de vorm van een cheque overhandigd aan de oprichter van Care for Family, Suzanne Hetyey.

Frans van Luit (secretaris en penningmeester van de Fioole Foundation) geeft aan dat de stichting niet alleen te vinden is via de website, maar ook in diverse winkels in de regio en op beurzen en markten. Verder zei hij dat het bestuur en de vrijwilligers enorm dankbaar zijn voor de vele positieve reacties.

Elk jaar steunt de Fioole Foundation een goed doel in het Groene Hart. Aankomend jaar zal de opbrengst ten goede komen aan de terminale thuiszorg en hospices Midden-Holland.

Van Luit verwacht dat de opbrengst volgend jaar zal toenemen, omdat het aantal opdrachten groeiende is. Van Luit prijsde zich gelukkig: "Als je iets graag doet en aan het einde van het jaar ook nog een mooi bedrag kunt schenken aan een goed doel, dan word je daar toch heel blij van?"