Dylan met de bedrijfsbus die onlangs werd gestolen.
Dylan met de bedrijfsbus die onlangs werd gestolen. Aangeleverd Lars Oostendorp

Crowdfundingsactie na diefstal werkbus van Waddinxveense Dylan

Algemeen 1.224 keer gelezen

Waddinxveen - Dylan, een jonge ondernemer uit Waddinxveen, werd onlangs het slachtoffer van diefstal. In de nacht van 19 op 20 februari is zijn werkbus (incl. gereedschap) gestolen in Rotterdam. Dit is een enorme tegenslag voor hem.
Wat deze situatie nog zuurder maakt is dat Dylan onlangs diverse grote investeringen heeft gedaan om airco’s te kunnen plaatsen. Helaas heeft de verzekering ervoor gekozen niets uit te keren, met alle gevolgen van dien. Zijn vrienden zijn nu een crowdfundingsactie gestart.

“Dylan staat bekend als een harde werker die altijd voor anderen klaarstaat”, deelt Lars Oostendorp, een van zijn vrienden. “Nu vinden wij, als goede vrienden, het niet meer dan logisch om iets terug te doen voor Dylan. Met deze crowdfundingsactie hopen we samen geld in te zamelen om hem te helpen een nieuwe start te maken. Met jouw steun kunnen we Dylan weer op weg helpen.”

Oostendorp benadrukt dat niemand verplicht is om te doneren, maar dat elke euro enorm wordt gewaardeerd. “Wij hopen dat Dylan zo snel mogelijk weer aan het werk kan in zijn eigen bus en we zouden het enorm waarderen als deze link wordt gedeeld, zodat we Dylan zo goed mogelijk kunnen helpen.”

Wil je ook helpen? Kijk dan op: https://steunactie.nl/actie/help-dylan-terug-de-weg-op-diefstal-werkbus/-33177