HEMA-filialen in Waddinxveen en Boskoop overgenomen
Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Eigenaar Henk de Bas geeft het stokje door.</p>

Eigenaar Henk de Bas geeft het stokje door.

(Foto: pr)

HEMA-filialen in Waddinxveen en Boskoop overgenomen

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Per 1 februari wordt Marc den Hartog de nieuwe eigenaar van de HEMA-filialen in Waddinxveen en Boskoop. Den Hartog is al eigenaar van de filialen in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam-Schiebroek.

“Toen ik bij de opening van het filiaal aan het Gouweplein die winkel voor het eerst zag, had ik al direct het idee om mijn contacten met eigenaar Henk de Bas goed aan te halen. Nadat ik later ook eens in Boskoop was gaan kijken was het voor mij duidelijk: als deze winkels ooit te koop komen, dan wil ik een overnamekandidaat zijn”, aldus Den Hartog.

Voor Henk de Bas (62) was het verrassend dat toen hij kenbaar had gemaakt er serieus over na te denken zijn winkels te verkopen, er meerdere kandidaten bleken te zijn die geïnteresseerd waren. “En dat in het jaar van corona en de onrustige tijd rondom de HEMA-organisatie. Het feit dat onze zoon en dochter geen interesse hadden om onze zaken op termijn over te nemen, bracht alles in een stroomversnelling.”

Bestuurswerk
Vervelen zal De Bas zich niet. Hij is landelijk voorzitter van VAB-DGN retail, secretaris van het Ondernemersplatform Waddinxveen, voorzitter van de OGV (Ondernemersvereniging Gouweplein) en hij is gevraagd voor het bestuur van het Historisch Genootschap Waddinxveen.

“Dat bestuurswerk is mooi, daar ga ik binnenkort ook met veel energie mee aan de slag. Op dit moment vraagt de overdracht alle aandacht. Al is het erg jammer dat onze winkels op dit moment, om een begrijpelijke reden, gesloten zijn. Dus gedag zeggen tegen de klanten die ik in al die jaren heb mogen ontmoeten, is er helaas niet bij. En een feestje voor onze medewerkers waar je na zoveel jaren trouwe dienst toch afscheid van gaat nemen, mag nu niet. Met de komst van een ervaren ondernemer als Marc den Hartog heb ik er alle vertrouwen in dat ons huidige team, dat in dezelfde samenstelling verder zal gaan, onze klanten zeker dezelfde ouderwetse service kan bieden.”

Meer berichten