Weer een warme dag in aantocht in het Portugese vissersplaatsje Ericeira. (foto: Silvia Markus)
Weer een warme dag in aantocht in het Portugese vissersplaatsje Ericeira. (foto: Silvia Markus) Foto: Silvia Markus

Vakantiefoto's in de krant

Algemeen 366 keer gelezen

Waddinxveen/Zuidplas - De lezers van Hart van Holland bivakkeren dezer dagen in alle uithoeken van de wereld. Hun avonturen in binnen- en buitenland leveren vaak prachtige foto's op. Laat de thuisblijvers meegenieten en stuur uw mooiste vakantiefoto in.

Zonnige stranden, een van de wonderen van de Werelderfgoedlijst van Unesco, spetterende moddervoetjes in de plassen op de camping, een Middeleeuws stadje, een inslaande bliksem, prachtige vergezichten, bijzondere dieren, vreemde verkeersborden, spontane ontmoetingen, een romantische zonsondergang, zwemmen met dolfijnen, een ritje op een kameel, paard of ezel, voeten in een arfwasteiltje tegen de hitte, een Portugees strand bij een vissersplaatsje dat wacht om veroverd te worden op weer een snikhete dag (foto gemaakt in 2017 door Silvia Markus); overzee of in eigen land, zon of regen, de camera maakt in deze periode overuren.

Uw mooiste, leukste, meest ontroerende of spectaculaire foto verdient het gedeeld te worden met de lezers van Hart van Holland.

Laat de redactie weten waar u was en wat u zag.

Foto's (bij voorkeur minimaal 1 mb groot) met een korte uitleg zijn welkom bij:
redactie@hvh-waddinxveen.nl