Solisten van Illusion gaan op 28 mei naar het NK in Almere. (foto: pr)
Solisten van Illusion gaan op 28 mei naar het NK in Almere. (foto: pr)

Inzameling van sportspullen

Waddinxveen - Wie (on)gebruikte sportspullen heeft en deze weg wil doen ten bate van bezoekers van het Fit4Nop festival is welkom op vrijdag 20 of woensdag 25 mei tussen 9.00 en 12.00 uur in het oude schoolgebouw aan de Wingerd 45. Fit4Nop is een kleinschalig evenement voor jong en oud waarbij alles in het teken staat van gezonde leefstijl en informatie over tegemoetkomingen vanuit de gemeente waardoor sporten voor iedereen betaalbaar blijft. Fit4Nop vindt plaats op 11 juni tussen 13.00 en 16.00 uur bij de Wingerd. 


Solisten naar NK Twirlen

Waddinxveen - Meerdere solisten van Illusion, twirlafdeling van Toos, namen op 14 mei deel aan de voorrondes van het NK Twirlen, op 28 mei in Almere. De deelname werd beloond met meerdere top 15-plaatsingen.
Op het onderdeel 1 baton werd Sophie Vermeulen bij Jeugd Beginner 14e. In de klasse Adult Beginner werd Tara Slaman tiende, Madelon van Harten vijfde en Dione van der Greft eerste. Op het onderdeel Dance Twirl werd Irine Kleiweg in de beginnersklasse derde. Naar het NK gaan ook Jet Russcher (Dance Twirl), Irine Kleiweg(Super-X-Strut) en Djarah Kleiweg (Duo Dance Twirl). Op 29 mei zijn alle ogen gericht op Tara Slaman.