Meer tijd nodig voor besluit tennishal

Waddinxveen - Het college van burgemeester en wethouders heeft meer tijd nodig om een weloverwogen besluit te nemen over de toekomst van de tennishal aan de Sniepweg. Sinds 1 november is Waddinxveen juridisch eigenaar van de hal.

Voor 1 juli van dit jaar zou duidelijk moeten zijn of de hal voorlopig behouden blijft voor tijdelijk gebruik of dat de hal gesloopt gaat worden, maar het college zegt meer tijd nodig te hebben.
De hal heeft bij nader inzien beperkte mogelijkheden door het type vloer (geschilderd beton), door de hoogte van de hal en het niet functionerende sanitair. Daarnaast twijfelt het college erg aan de behoefte van binnensportlocaties en wil dit eerst onderzocht hebben.

Het nemen van onomkeerbare stappen zoals sloop vindt het college ongewenst en dus vraagt wethouder Kortleven in een memo om uitstel van de termijn.


Herrie uit Holland

Waddinxveen - Twee vrijdagavondprogramma’s van RTW FM slaan op vrijdag 20 mei de handen ineen voor ‘Back 2 Rock City: Herrie uit Holland’.

Van 18.00 tot 22.00 uur draaien Michael de Konink, Eus Driessen en Ivar Sip de beste Nederlandse rock-, metal-, pop-, indie- en alternatieve songs van Nederlandse bodem. Meeluisteren kan via www.rtw.nl, 105.8 FM of de TuneIn-app. De samenwerking tussen de twee programma's Back 2 Now en RTW Rock City is niet nieuw. Vorig jaar beviel dit zo goed, dat werd besloten er een vervolg aan te geven.
Verzoeknummers kunnen ingestuurd worden naar facebook.com/rtwrockcity of naar @back2nowrtw op Instagram.


Postzegelbeurs

Boskoop/regio - De Boskoopse Postzegelvereniging (NVPV Boskoop) houdt zaterdag 21 mei van 13.00 tot 16.00 uur een postzegelbeurs in het multicultureel centrum De Plataan aan Snijdelwijklaan 2 in Boskoop. De 10 cent-hoek is aanwezig.
Het evenement is voor iedereen vrij toegankelijk.

Voor meer informatie J. de Zwijger, 0182-616946, secretaris@nvpvboskoop.nl of www.nvpvboskoop.nl. De volgende beurs staat gepland voor 18 juni, dezelfde tijd en locatie.