Tweedehands kleding voor Kom over en help

Waddinxveen - De familie de Jong aan de Polderweg 1 zamelt - ook in coronatijd - kleding (schoon en heel) in voor diverse projecten van de organisatie 'Kom over en help'. Voor afspraken en meer informatie: www.komoverenhelp.nl/kleding of 06 -18308990.


Perspectief op Paulus

Waddinxveen - Twee Waddinxveense predikanten, Willem Maarten Dekker en Harald Overeem, vertellen vier avonden over de apostel Paulus. De eerste avond is 20 januari. Voor meer informatie en aanmelding: dsharaldovereem@pgpknwaddinxveen.nl


Actie vrouwenhart 

Waddinxveen - Dagelijks overlijden 57 vrouwen aan hart- en vaatziekten. Een belangrijke oorzaak van het hoge sterftecijfer is dat hart- en vaatziekten zich bij vrouwen anders aandienen dan bij mannen, waardoor een hartinfarct vaker fataal afloopt. Er is te weinig kennis over de symptomen bij vrouwen. De Stichting Hart voor Vrouwen ijvert voor beter onderzoek en meer preventie. Tijd voor ondersteuning, meent serviceclub Inner Wheel Waddinxveen door stroopwafels te verkopen. Bestellen: hartvoorvrouwenwveen@hotmail.com.