Concert Die Gouwe Sanghers afgelast

Boskoop/Waddinxveen – Het jubileumconcert van regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers wordt vanwege de hoge coronabesmettingen opnieuw uitgesteld. Het concert stond gepland voor 2 december en was al eens eerder uitgesteld. Nu helaas dus opnieuw. 


Ruim vijfduizend euro voor Diabetesfonds

Waddinxveen - De collecteweek voor het Diabetesfonds is in Waddinxveen goed verlopen. De coördinator laat met trots weten dat de collectanten en wijkhoofden samen voor een opbrengst van 5300 euro hebben gezorgd. De organisatie bedankt iedereen.


Lezing over groene kerken 

Waddinxveen - Professor J. Boersema houdt donderdag 25 november om 20.00 uur een lezing over groene kerken in de Immanuëlkerk aan de Prinses Beatrixlaan 2. Boersema is hoogleraar Grondslagen van de milieuwetenschappen aan de Leidse Universiteit. Hij studeerde biologie en promoveerde in de theologie. In de universitaire wereld is hij ook bekend als eindredacteur van het Basisboek Milieukunde en het latere Principles of Environmental Sciences. Boersema doet de laatste jaren onderzoek naar de ondergang van de oorspronkelijke cultuur op Paaseiland en naar 'het oprollen van de ongerepte natuur' in de 19e eeuw in de Verenigde Staten, waar onder andere Nederlandse kolonisten de wildernis wilden laten bloeien. In zijn woonplaats Leiden is Boersema actief lid van de Protestantse Gemeente (Hooglandse kerk), waar hij ook af en toe preekt.


Activiteiten De Kroon

Waddinxveen - Cultuurhuys De Kroon vertoont donderdagmiddag 2 december de tragikomische film The Hundred-Foot Journey. De film begint om 14.00 uur en de toegangsprijs is 8,50 euro, inclusief drankje.

Op zaterdag 4 december staat cabaretier/theatermaker Nabil Alouad Ayad opnieuw in Cultuurhuys De Kroon. Na Tijdmachine en Monopoly vraagt hij zich in zijn derde programma Absurd af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? De voorstelling begint om 20.15 uur en de toegangsprijs is 19,50 euro.