(foto iBulb)
(foto iBulb)

Kleurenfeest met lelies

Groen zorgt ervoor dat je je goed voelt. Haal met de veelzijdige lelie de natuur in huis. Deze kleurkampioen maakt er een echt feestje van.

Als er een bloem is met een groot kleurenpalet, dan is het de lelie. Ze is er in sereen wit, vrolijk roze, passievol paars, fris geel en chic oranje en alle tinten ertussenin. Daarnaast zijn er ook nog meerkleurige, gestippelde, gestreepte en dubbelbloemige varianten. De veelzijdige lelie is van alle markten thuis en geeft in een handomdraai sfeer aan je interieur, in de kleur die daarbij past.
Er bestaat een spreekwoord: 'Als je twee broden hebt, verkoop er een en koop een lelie'. Het betekent dat geluk naast de basisbehoeften ook in de schoonheid van de natuur te vinden is. De natuur is op dit moment dan ook hip en trendy. Massaal omringen we ons met groen, omdat we ons er goed bij voelen.
Wanneer je een bos lelies hebt gekocht wil je er lang van genieten. Zo verzorg je de bloemen het beste: Zorg dat de vaas of schaal goed schoon is; snijd de stelen schuin af zodat ze optimaal water kunnen opnemen; verwijder bladeren onderaan; doe de lelies in een vaas met ruim lauw water en voeg snijbloemvoeding toe; zet de lelies op een half zonnige plaats.

Kijk voor meer informatie op www.ilsysays.com.