Een dubbele wastafel kan filevorming in de badkamer voorkomen. (foto: pr)
Een dubbele wastafel kan filevorming in de badkamer voorkomen. (foto: pr)

Begin de dag goed met een dubbele wastafel

's Ochtends is het in de meeste gezinnen spitsuur. Iedereen moet ongeveer om dezelfde tijd de deur uit en iedereen wil zo lang mogelijk in bed blijven. Dat betekent dat iedereen haast heeft en dat het dringen is in de badkamer.  Een dubbele wastafel in de badkamer scheelt een hoop ergernis.

Is het bij jou thuis ook altijd dringen voor de wastafel? Met een kleine aanpassing kun je de filevorming verkleinen. Met een dubbele wastafel, die eenvoudig te monteren is, voor de badkamer kun je met meerdere personen tegelijk in de badkamer zijn. Tegelijkertijd bespaar je met een dubbele wastafel ruimte in vergelijking met twee enkele wastafels. Dat betekent dat je daardoor niet per se de badkamer hoeft te vergroten. Er zijn al dubbele wastafels te koop van 100 cm breed en in vele designs. 

De badkamermeubels van Dansani bijvoorbeeld, worden gekenmerkt door duurzame materialen van goede kwaliteit, die ook na vele jaren gebruik mooi blijven. Een mooie, functionele, dubbele wastafel met een fraaie en praktische onderkast kan de badkamer op een stijlvolle manier een nieuwe look geven.

Voor een groot gezin of voor mensen die graag de ruimte hebben, is de 160 cm brede dubbele wastafel een ideale oplossing. Lades en kasten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en er zijn werkbladen van minimalistische tinten tot sfeervolle houtstructuren. Alle lades bevatten ruimtebesparende bakjes en ingebouwde dempers, die ervoor zorgen dat de lades geruisloos sluiten.
Voor meer informatie: Dansani