Rotonde Beijerincklaan

Ik wil iets kwijt over de rotonde bij de Beijerincklaan bij de entree met de eend, de ingang bij de Triangel. Deze rotonde is heel gevaarlijk voor kinderen uit de wijk Zuidplas, die hier over moeten steken om naar school in de Triangel te gaan, er zijn zelfs twee scholen gevestigd. Bewoners uit de Triangel moeten de rotonde ook passeren om naar de supermarkt te gaan. Ik ben zelf zeker al een keer of tien van mijn fiets gereden en heb ook een aantal keer vol in de remmen moeten gaan in de auto. In de ochtend- en avondspits is het ook zo vreselijk druk. Ik begrijp echt wel dat er geen politieagent neergezet kan worden, maar een oplossing in de vorm van verkeerslichten zou ongetwijfeld helpen.

Gisteren werd ik wederom bijna van mijn fiets gereden en dacht ik: nu moet er maar eens wat gebeuren. Ik zal ongetwijfeld ook niet de enige zijn die dit regelmatig overkomt. Ik trek nu aan de bel en hoop er wat mee op te schieten.

M. v.d. Bovenkamp


Gratis workshops via Vonk

Waddinxveen - Daar zit je dan met een (kool)potlood en papier. Voor jou zit iemand op een stoel - hoe krijg je zijn houding en uitdrukking in de juiste verhoudingen op papier? Op zaterdag 3 juli (van 10.30 -12.00 uur) leer je het bij de gratis workshop modeltekenen, onder leiding van Ton van Steenbergen. Inschrijven kan vóór 1 juli via info@stichtingvonk.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer.
Leeftijd vanaf 15 jaar, het aantal deelnemers is beperkt.
Muziek proeven
Op zaterdag 3 juli organiseert Stichting Vonk tussen 10.00 en 14.00 uur ook een gratis en live proeflesdag in Cultuurhuys De Kroon. Het maakt niet uit of je klassiek, pop of jazz wilt spelen; iedereen kan één of twee instrument(en) uitproberen. Een proefles duurt 20 minuten.
Opgeven kan via info@stichtingvonk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, instrument(en) en leeftijd. Meer informatie:
www.stichtingvonk.nl.