Computerles geven in de bibliotheek

Waddinxveen - De bibliotheek is op zoek naar mannen en vrouwen die handig zijn met de computer. Voor wie het leuk vindt kennis over te dragen aan cursisten voor wie de computer nog veel vraagtekens heeft, heeft de bibliotheek in De Kroon aan 't Gouweplein een uitdaging.
De bibliotheek is al lang niet meer alleen voor en van 'het boek'. Bibliotheken zijn ook ontmoetingsplekken waar cursussen en workshops worden gehouden. Steeds meer gaat digitaal en hoe belangrijk het is dat je daarin mee kan komen, is gebleken tijdens de coronacrisis.
In de bibliotheek worden cursussen gegeven voor elk niveau en in het hele werkgebied van De Groene Venen. De organisatie is op zoek naar mensen die de cursisten begeleiden. Belangstellenden kunnen zich melden via: efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl of bellen naar 06-16487549.


Klaverjassen

Waddinxveen - Autoclub De Gouwe Rijders uit Waddinxveen houdt donderdag 24 september weer een klaverjasavond in wijkgebouw De Gouwebloem aan Tollenslaan 161. Door de coronamaatregelen zijn maximaal 32 deelnemers toegestaan, dus vol is vol. Inschrijven (ook niet-leden) kan vanaf 19.30 uur en er worden drie ronden gespeeld. Voor meer informatie: 06-23671549.