SP Waddinxveen polst dorpelingen

Waddinxveen - De leden van de SP in Waddinxveen organiseren een kennismakingsbijeenkomst voor sympathisanten en geïnteresseerden.

De partij wil graag in kaart brengen wat er speelt en leeft in Waddinxveen. Naast de situatie aan de Henegouwerweg, de stankoverlast van Wagro en de omstreden bouw van biomassacentrales wil de SP kijken waar nog meer knelpunten zijn. Iedereen die geïnteresseerd is in de bijeenkomst kan zich vrijblijvend aanmelden door te mailen, bellen of appen naar SP Zuidplas. De bijeenkomst vind plaats op 28 september, vanaf 19.30 uur bij wijk-en speeltuinvereniging Zonnig Zuid aan de Sint Victorstraat 4.


Digitale tips en tops over geldzaken

Regio - Voor wie graag rust wil ervaren als hij of zij aan zijn financiën denkt of voor wie de financiële situatie is veranderd bijvoorbeeld door de coronacrisis en ineens moet gaan besparen op de uitgaven, kan de volgende webinar interessant zijn: maandag 28 september van 19.30 - 20.30 uur over 'omgaan met geld en zicht op financiën'. Het webinar wordt gegeven door een budgetcoach en een maatschappelijk werker. Deelname is gratis. Aanmelden via: e.zandijk@kwadraad.nl