Tim van Elleswijk maakt debuut op TT circuit van Assen

Waddinxveen - De-12 jarige Tim van Elleswijk uit Waddinxveen reed afgelopen week zijn eerste trackday op het TT circuit van Assen. Een aantal weken geleden behaalde Tim zijn EU racelicentie en nu mag hij op de circuits in de EU rijden. In Assen maakte hij zijn debuut. Tussen de zeer snelle Porsches, BMW’s en Lamborghini’s reed Tim zijn eerste meters in een gehuurde Citroën C1. Na een aantal sessies behaalde hij al een snelheid van zo'n 165 km per uur en reed al competitieve rondetijden van de rijders in de PTC-cup. Het hoogtepunt van de dag was het uitremmen van een dikke BMW voor de bocht. Het smaakte voor de jonge racer naar meer.


Rommelmarkt houdt opruiming

Zevenhuizen - De rommelmarkt aan de Wilgenlaan 2 is zaterdag 5 september weer open van 9.00 tot 12.00 uur. De organisatie houdt zich strikt aan de coronaregels.
Op het buitenterrein staan grote artikelen opgesteld en een partij 'graaikratten' met koopjes voor een prikkie. De opbrengst gaat naar goede doelen.
Gebruikte spullen, bruikbaar en compleet, zijn welkom bij de inleverbalie. Voor meer informatie: Arie Boertje: 06-25280265.