"Aangezien we dit jaar door corona en zwangerschap niet op vakantie gaan, zochten we het vakantiegevoel in Scheveningen", mailt Miranda Duiker. Foto:

Oijoijoi, wat vliegt de tijd. De vakantie zit erop, de wekkers gaan weer af, de schoolbellen klinken weer en boterhammen moeten weer gesmeerd.

Waddinxveen hield het deze zomer, waarin het coronavirus het Gouwedorp in zijn greep hield met 59 besmettingen in de schoolvakantie - niet altijd koel. De temperaturen liepen soms op tot dik boven de 30 graden. Veel Waddinxveners vierden vakantie in eigen land of eigen tuin, en dat is blijkbaar goed bevallen.
Op deze pagina zomerse plaatjes die lezers van Hart van Holland willen delen met hun dorpsgenoten.

De vakantiefoto's bergen we op in ons album, ons geheugen, ons archief. Plaatjes uit eigen dorp zijn altijd welkom bij
redactie@hvh-waddinxveen.nl.

Als je langs de waddenzeekant fietst op Terschelling en je ziet tussen de vele meeuwen een lepelaar scharrelen, is dat toch mooi?, stelt Peter van der Laan een retorische vraag.
Paardenbloemen wie kent ze niet, maar aan het strand zijn ze nog mooier. Nog een vakantiekiekje van Peter van der Laan.
De 13-jarige Kevin Heijboer vindt van al de foto's die hij maakte in Burgh-Haamstede, dit de mooiste.
Op pad in Waddinxveen deze zomer: de jongens van Petri Koop, 5 en 9 jaar, zijn de reuzen die de Hefbrug in evenwicht houden.
Bob Wetsteen zag tijdens zijn fietstocht in het Bentwoud twee lepelaars over vliegen.
Wonen aan de Promenade is mooier dan mensen misschien denken, weet Nicole Slingerland. Achter haar huis schuilt een zomerpracht van jewelste.