Nieuwe programma's bij lokale omroep RTW

Waddinxveen - Met ingang van 2 september start bij RTW een nieuw programma, van 19.00 tot 20.00 uur. Het heet 'The Golden Oldies Mix' en wordt gepresenteerd door Cor van Eijk.

Ook op de zondagavond zijn voortaan twee nieuwe programma’s te beluisteren. Om 18.00 uur staat alles in het teken van 'Kunst van Kleinkunst'; een programma over het Nederlandse en Vlaamse lied, met een knipoog naar het Franse chanson. Vanaf 19.00 uur draait alles om 'The Parental Advisory Hour' ; een programma over rap, hiphop, trillhop, chillhop, jazzhop, drum ’n bass, soul, funk, r+b en nog veel meer.

Donderdagavond 3 september gaat het programma 'Mens, Voeding & Natuur' weer van start. De eerste gasten van dit seizoen zijn Jo en Ria Quadakkers; zij beheren de wijngaard van abdij Rolduc, in Kerkrade op de grens van Nederland en Duitsland en komen hierover vertellen tussen 20.00 tot 22.00 uur. Dit jaar heeft RTW ook weer de Franse acteur, stuntman, filmmaker en muziekproducent Alan Delabie weten te strikken. Hij komt naar de studio op zaterdag 26 september en is te gast in het programma Steamup Radio, vanaf 18.00 uur via de ether 105.8, kabel 103.4 of kijk of luister mee via www.rtw.nl. Nederbeat is weer te beluisteren vanaf 10 september, van 20.00 tot 22.00 uur. Het gaat wel iets anders dan voorgaande jaren; vanwege corona kunnen de artiesten en gasten niet live naar de studio komen. Daarop heeft het team van Nederbeat besloten elke maand een special uit te zenden van een of meerdere artiest(en). De eerste uitzending zal gaan over Hans Vermeulen met zijn band Sandy Coast en de band Rainbow Train. Te volgens via de website: www.rtw.nl of via de ether op 105.8 of de kabel op 103.4.

Sport
Het amateurvoetbal gaat ook weer bijna van start. Het team van RTW-Sport is van plan om alles op de voet te volgen. Te horen zijn op zaterdag lokale en regionale sportberichten, muziek, maar vooral ook veel live-verslaggeving door sportjournalisten. RTW-Sport wordt uitgezonden tussen 14.00 en 17.00 uur op RTW-FM.


Bingo in Zonnig Zuid

Waddinxveen - Op dinsdag 8 september om 20.00 uur gaat de bingo in wijkgebouw Zonnig Zuid aan de St. Victorstraat weer van start. Dit keer alleen voor de vaste bezoekers en iedereen moet zich aan- en afmelden bij jtschroots@casema.nl. Alle coronaregels worden in acht genomen.